Zoek op postcode

Facebook likes

U bevindt zich hier:  

Niet zonder fans

Een artiest kan tegenwoordig niet meer zonder zijn fanschare. Dit was echter al zo in vele voorgaande jaren maar tegenwoordig heeft dit nog meer voeten in de aarde dan ooit te voren. Dit komt omdat men meer en meer op de digitale voordelen van de tijd is gaan leunen. Meningen en opinies kunnen sneller gevormd worden door het vergaren van metadata, grote bulken van informatie die opgedaan worden uit het gedrag van mensen op het internet. Hoewel dit onder veel kritiek staat vandaag de dag, kan het artiesten en bedrijven helpen om uit te vogelen wie hun doelgroep nou precies is.

Jouw internetgedrag

Zo kan een bedrijf aan de hand van jouw internet gedrag bepalen of jij het prettig zou vinden om gebruik te maken van hun product. Dit gebeurd op basis van de websites die jij bezoekt en op wat jij zoekt op internet. Het is geen geheim dat jouw likes bijvoorbeeld, op Facebook, ook gekocht kunnen worden door bedrijven. Zo kunnen zij zich dichter bij jou in de buurt positioneren en zo blijf je ook nog eens op de hoogte van al hun informatie. Zo gek is het niet, als je erover nadenkt, want je bent op internet een cijfertje.

Handig middel

Facebooks likes kopen kan een zeer handig middel zijn om binnen de kortste keren een grotere doelgroep op te bouwen. Dit is zeer handig voor artiesten en bedrijven die snel op zoek zijn naar een grote groep volgers en daarbij gebruik willen maken van de snelheid van het internet. Wellicht zit er voor jou ook wel een optie tussen waar je gebruik van wilt maken. Misschien vindt jij ook wel binnen de kortste keren de doelgroep die je zoekt voor jouw product of dienst en help je die op deze manier zeer snel aan de juiste man.

Webdesign Spot is ontworpen door Xind Media - Privacy verklaring - Plaats webdesignbureau - Contact